DIOLAMP pendelophæng E27 sort m/baldakin, med 2 mtr. ledning

158 kr.

Skab en sofistikeret stemning i dit hjem med DIOLAMP pendelophæng i elegant design. Let at montere og tilbyder justerbar ledning. Opdag nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121300199656554 Kategori:

Sofistikeret, stilfuld og funktionel – DIOLAMP pendelophænget er et smukt designet belysningsarmatur, der vil tilføje elegance og charme til ethvert rum. Med sit slanke sorte design og justerbare cylinderrør skaber denne pendelophæng en smuk afslutning på din belysningsløsning og giver en sofistikeret touch til dit hjem.

Det smarte cylinderrør kan nemt skjule halsen på lyskilden, hvilket giver et rent og poleret udseende. Du kan bruge denne pendelophæng med både dekorative og standard lyskilder og være sikker på at opnå et smukt og ensartet lys i rummet. Den medfølgende baldakin er også designet med finesse og måler 120mm x 35mm, hvilket bidrager til det elegante udtryk.

Den medfølgende 2 meter lange ledning giver dig fleksibilitet i placeringen af din belysning, så du kan skabe den perfekte stemning i ethvert rum. Uanset om du ønsker at hænge ophænget over spisebordet, i stuen eller på kontoret, vil DIOLAMP pendelophænget være et stilfuldt og funktionelt valg.

Med en maximal fatningslængde på 110mm passer denne pendelophæng perfekt til en bred vifte af lyskilder, og du kan eksperimentere med forskellige typer pærer for at skabe den ønskede belysning. Lad DIOLAMP pendelophænget være det elegante og stilfulde touch, der fuldender dit rum og skaber en indbydende atmosfære. Lys op i dit hjem med stil med dette smukke DIOLAMP pendelophæng.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DIOLAMP pendelophæng E27 sort m/baldakin, med 2 mtr. ledning”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.